Haarwerk

                                                               

Op het moment dat iemand last begint te krijgen van haaruitvalverschijnselen, vaak als gevolg van hormonale veranderingen, gebrek aan mineralen, medicijnen, ongelukken, stress, een chemobehandeling of bestraling, ontstaat er een situatie van onzekerheid en soms zelfs paniek. Wij proberen u persoonlijk bij te staan in zulke moeilijke tijden. Het gevoelsmatig verliezen van uw “identiteit” wanneer u uw haar verliest, zullen wij zoveel mogelijk beperken door samen met u het juiste haarwerk aan te meten dat het beste bij u past. Haarwerk heeft een geheel eigen plek in onze salon. In een aparte ruimte wordt u geholpen door onze haarwerk specialist. Net als in de kapsalon zijn wij op het gebied van haarwerk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als u het prettig vindt komen wij zelfs aan huis of in het ziekenhuis. Persoonlijke begeleiding, kwaliteit en privacy zijn bij ons als vanzelfsprekend.

   KENNISMAKING VOOR HAARWERK

Binnen 5 dagen kunt u bij ons terecht voor een eerste afspraak. In een aparte haarwerk ruimte zal dit informatieve gesprek plaatsvinden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, dus gratis. De belangrijkste gegevens worden verzameld, zoals de kleur van uw haar, de maat van uw hoofd en het gewenste model. Ook gezichtsvorm, huidskleur, levensstijl nemen we mee in het uitzoeken van een haarwerk. Naar aanleiding van deze gegevens worden diverse modellen besteld en/of verschillende mogelijkheden besproken. De levertijd van haarwerk bedraagt 2 werkdagen. Bij situaties waarbij het hele bestelproces wat sneller geregeld moet worden, kunnen wij binnen 48 uur leveren.

 

MAATHAARWERK

Soms is een op maat gemaakt haarwerk een betere keus. Dit haarwerk wordt precies op jouw maat met de hand gemaakt. Maathaarwerk is een intensief en precies arbeidsproces. Dit haarwerk op maat zal dan ook kostbaarder zijn. De levertijd hiervan duurt langer en zal binnen 12 weken klaar zijn

PASAFSPRAAK

Daarna volgt de pasafspraak. De voor u bestelde haarwerken worden dan gepast. Belangrijk is dat u zichzelf herkent in het spiegelbeeld. Het haarwerk dat het meest ‘eigen’ voelt en prettigste draagcomfort heeft, kunt u direct meenemen of kosteloos reserveren tot het moment dat u deze echt nodig hebt. Het reserveren van een haarwerk is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.  Eventueel wordt het haarwerk van uw keuze geknipt om er een persoonlijk touch aan te geven.

VERZORGING

Bij uw haarwerk krijgt u een paskop om uw haarwerk zorgvuldig te bewaren op de momenten dat u uw haarwerk niet draagt. Wij leggen u graag uit hoe u zelf het haarwerk zou kunt wassen, stylen en onderhouden. Het wasvoorschrift met uitleg krijgt  u ook mee naar huis. Natuurlijk kunnen wij deze nazorg ook voor u verzorgen in de salon. Wij adviseren u ook indien dit gewenst is over overige hoofdbedekking. De collectie mutsjes, sjaals en buff’s is zeer uitgebreid.

GARANTIE

Wij geven 6 maanden garantie op de door ons geleverde pruiken of haarwerken. Deze garantie is van toepassing op fabriek en materiaal fouten.

 

anko-logoVERZEKERINGEN

Bij iedere zorgverzekering zijn de bedragen die uitgekeerd worden bij persoonsgebonden hulpmiddelen verschillend. Dit is afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Als ANKO erkende salon in haarwerken hebben wij een contract met veel zorgverzekeringen in Nederland. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de vergoedingen die uitgekeerd worden bij een haarwerk met een medische indicatie. Meer informatie over de ANKO kunt u hier vinden.

KLACHTENgeschillencommissie-logo

Wanneer u klachten of op-/aanmerkingen heeft over uw haarwerk of de behandeling in onze salon, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Johan van Hees. Hij kan uw vragen en klachten aannemen en een passende oplossing proberen te vinden. Onze salon is aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Deze brancheorganisatie stelt eisen aan de kwaliteit, vakbekwaamheid, praktijkruimte en service. Haarwerk bedrijven die hier lid van zijn, worden geacht een hoog kwaliteitsniveau na te streven. Dit houdt onder meer in dat deze leden zich vanzelfsprekend houden aan de door het ANKO gehanteerde klachtenregeling.  Meer informatie over de geschillencommissie vindt u hier.

 

ERKENNINGSREGELING

De erkenningsregeling heeft als doel ons naar u als klant en andere belanghebbenden te profileren. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd met zekerheden voor leverancier, zorgverzekeraar, de voorschrijvende partij, maar het allerbelangrijkst natuurlijk: de klant. Wij als erkende ANKO haarwerk specialist worden regelmatig getoetst waarbij wordt gekeken of wij nog steeds voldoen aan de criteria die de regeling stelt.

 

                                       

                             MEER INFORMATIE?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen en/of opmerkingen? Belt u dan gerust of kom langs in onze salon. Wij staan u graag persoonlijk te woord.