Kapper Rhenen

Kapper in Rhenen voor de perfecte look

Twijfelt u over een nieuw model of nieuwe haarkleur? Kom dan langs bij onze kapper in Rhenen. Onze professionele kappers voorzien u van het beste advies voor een nieuwe coupe. De salon is al sinds 1843 een begrip in Rhenen, waardoor wij nog steeds vol passie deze ambacht uitvoeren. Door de jaren heen hebben wij al heel wat verschillende klanten geholpen, waardoor wij goed kunnen inschatten welke haarstijl bij uw gezichtsvorm en lifestyle passen. Heeft u zelf een idee of een visie hoe u uw haar wilt hebben? Dan horen wij als kapper in Rhenen graag wat u in gedachten heeft. Met een gezellig praatje en een ontspannen sfeer, loopt u met een goed gevoel en een stralende lokken de deur uit!

Maak een afspraak

Kapper in Rhenen met persoonlijke aandacht

Bij onze kapper in Rhenen kunt u rekenen op persoonlijke aandacht. Mooi haar begint bij goed overleg, dus we gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Zo zorgen we dat we goed aansluiten op uw behoefte. Niet alleen voor een knipbeurt of kleuren, maar ook voor extra haarverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met hoogwaardige merken die de beste verzorging aan uw haar geven. Zo werken wij ook met cruelty free producten waarbij niet op dieren getest is, en natuurlijke haarproducten zonder chemische toevoegingen. Zo ontvang u (h)eerlijke verzorging voor uw haar bij onze kapper in Rhenen.
Kapper Rhenen

Een passend haarwerk voor iedere wens

Wij hebben een brede interesse in de wensen, maar ook in haarproblemen van onze klanten. Hiervoor zoeken wij graag een oplossing, bijvoorbeeld bij haaruitval. Heeft u wegens ziekte en of chemotherapie last van haaruitval? Dan begeleiden wij u als kapper in Rhenen graag bij het vinden van een passend haarwerk. Onze pruiken voor kanker patiƫnten zijn verkrijgbaar in vele diverse modellen en haarkleuren. Tijdens een vrijblijvend en gratis informatiegesprek worden uw wensen en voorkeuren besproken zodat wij de juiste modellen kunnen bestellen. Probeer verschillende haarwerken totdat u het haarwerk heeft gevonden waar u echt van gaat stralen. Met een snelle levertijd van 2 dagen kunt u al snel genieten van uw nieuwe lokken!

Bekijk onze prijzen

Boek direct een afspraak bij kapper in Rhenen

Wacht niet langer om uw kapsel nieuw leven in te blazen! Ons team bij onze kapper in Rhenen staat voor u klaar met het beste advies voor uw haar. Wij zijn gespecialiseerd in al uw haarwensen, of u nu man, vrouw, jong of oud bent. Iedereen is van harte welkom in onze haarsalon om te genieten van uitstekende service. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons dan via 0343-454056 of boek een afspraak via onze website. We zien u graag verschijnen!

Plan een afspraak in