Pruiken kanker

Unieke pruiken voor kanker patiënten

Heeft u wegens ziekte of haarverlies pruiken voor kanker nodig? Dan wilt u een kapper in Rhenen die advies op maat geeft. Kaalheid is voor veel vrouwen (en mannen) erg confronterend. Haaruitvalverschijnselen kunnen zich voordoen bij ziekte, gebrek aan mineralen of als gevolg van chemobehandelingen. Wat de oorzaak van het haarverlies ook is, wij staan u graag bij voor het vinden van een passende oplossing voor uw haarprobleem. Onze haarwerk specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends, waardoor u verzekerd bent van de beste begeleiding en producten. Wij begrijpen dat pruiken voor kanker patiënten uitkiezen erg gevoelig kan liggen. U loopt er immers niet graag mee te koop dat u ziek bent (geweest). In een apart gedeelte van onze salon wordt u dan ook geholpen om het haarwerk uit te kiezen waar u van gaat stralen.

Maak een afspraak

Een kapper in Rhenen met meerwaarde

Haar voelt als een onderdeel van uw persoonlijkheid. Hierdoor kan het voelen alsof u een gedeelte van uw identiteit verliest wanneer u last van haarverlies heeft. Als u met een heftige ziekte zoals kanker of lichamelijke onbalans te kampen heeft, dan gaat dit vaak met angsten en onzekerheid gepaard. In zulke moeilijke tijden zijn we er graag voor u als extra steun. Door de juiste pruiken voor kanker patiënten te vinden nemen wij u in ieder geval één zorg uit handen. Mocht u wegens omstandigheden niet in staat zijn om langs te komen bij onze salon, dan komen wij gewoon naar u toe. Zo komen wij bij u thuis langs of in het ziekenhuis om een passend haarwerk uit te zoeken.

Pruiken kanker

Altijd advies op maat voor pruiken voor kanker

Bij onze kapper in Rhenen voorzien we u graag van advies op maat. Het is belangrijk dat het haarwerk wat u kiest, echt ‘eigen’ voelt en een prettig draagcomfort heeft. Dit is natuurlijk heel persoonlijk en hangt af van uw wensen en wat goed bij uw gezichtsvorm past. Onze haarspecialisten helpen u van begin tot eind met passen van onze pruiken voor kanker patiënten, waardoor u er nooit alleen voor staat. Met een bijgeleverde paskop bewaart u uw nieuwe haarwerk zorgvuldig wanneer u deze niet draagt. Daarnaast krijgt u het wasvoorschrift met uitleg ook mee naar huis. Voor andere vormen van hoofdbedekking voorzien we u ook graag in uw behoefte. In onze collectie vindt u allerlei leuke mutjes en sjaals waarmee u goed voor de dag komt.

Bekijk onze prijzen

Kapper in Rhenen voor elke haarwens

Bij onze haarsalon verzorgen wij niet alleen pruiken voor kanker patiënten, maar kunt u ook bij ons terecht voor uw reguliere haarwensen. Tijd voor een knipbeurt of zomerse highlights? Wij knippen zowel mannen als vrouwen, dus iedereen is welkom bij ons. Ook voor een verzorgende behandeling zoals heatcure of ph- bonder voor sterk en gezond haar helpen we u graag verder. Maak een afspraak via de website en wij zien u graag verschijnen!

Plan een afspraak in