Team


IRENE
Ondanks haar vele jaren ervaring, blijft ze leergierig. Haar kracht is om steeds iets nieuws aan te bieden. Grote kunst van haar is naast de goede coupe en mooie kleur, met make-up het uiterste uit de schoonheid van de persoon te halen en daarbij nog alle tips and tricks voor thuis te geven. Haar interesse in de mensen heeft geen grenzen. Daarom haar nieuwe ontwikkeling en uitdaging: Haarwerk specialist worden! Irene
            “Be the reason someone smiles!”

 JOSE
jose Na velen jaren ervaring nog steeds passie voor het mooier en blijer maken van mensen. Haar kracht is mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn door o.a. aandachtig te luisteren naar de wens maar vooral de mens achter de klant. Ook voor de collegae is er altijd een luisterend oor en een schouder om op te leunen.
“Be yourself. An original is worth more than a copy!”

CLAUDIA
Al jaren kleurspecialist, waar ze nog steeds profijt van heeft om de mooiste kleuren te creëren. Daarnaast onze expert op het gebied van Great Lengths extensions en Flip Inn. Volgt graag trainingen waar ze weer haar inspiratie uit kan halen om zo onze klanten volledig te adviseren en een vernieuwend plaatje te creëren. Is happy dat ze met een groter team kan werken, om samen te sparren, delen en ideeën uit te wisselen. claudia
“Stay Positive, Work hard And Make it Happen!”

ANNELIES
Al meerdere jaren actief in het kappersvak en maakt sinds kort deel uit van ons team. Haar enthousiasme en positieve instelling houdt haar gemotiveerd. Ze probeert graag nieuwe kleuringen uit voor nog mooiere resultaten. Dat is ook een onderdeel waar ze dan ook nooit uitgeleerd is. Daarnaast is ze zeer enthousiast met visagie en verslaafd aan leuke oorbellen.
” Let’s entertain the mirror with our hair & make up & smile”

RIANNE
Jong en leergierig. Vanaf klein meisje al de ambitie om kapster de worden. Volgt wekelijks intensief trainingen in de salon om het vak nog beter in de vingers te krijgen. Haar focus ligt nu op het knippen van de nieuwste modellen. Ze is onze specialist in foliën. In haar vrije tijd kijkt ze graag series en natuurlijk social media waar ze de mode ook kan volgen. Ze wordt gemotiveerd door klanten die blij en nog mooier de salon uitgaan.
 “A bad day for your ego, is a great day for your soul!”

LARISSA 
Al van kleins af aan bezig met haren. Daarom paar jaar geleden het vak in gegaan. De overstap naar ons gemaakt om nog meer uit zich zelf te halen. Iemand die de hele dag bezig is en altijd werk vindt. Heeft het niet met haar te maken dan is ze wel creatief met de decoratie. Druk aan het trainen om alle vaktechnieken te verfijnen. Daarnaast Kevin Murphy en Pupa trainingen gevolgd om meer product kennis op te bouwen.
 ” There’s always a reason to smile ”