Team


IRENE
(HAARSTYLIST)
Ondanks haar vele jaren ervaring, blijft ze leergierig. Haar kracht is om steeds iets nieuws aan te bieden. Grote kunst van haar is naast de goede coupe en mooie kleur, met make-up het uiterste uit de schoonheid van de persoon te halen en daarbij nog alle tips and tricks voor thuis te geven. Haar interesse in de mensen heeft geen grenzen. Daarom haar nieuwe ontwikkeling en uitdaging: Haarwerk specialist worden! Irene
            “Be the reason someone smiles!”

 JOSE
(HAARSTYLIST)
jose Na velen jaren ervaring nog steeds passie voor het mooier en blijer maken van mensen. Haar kracht is mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn door o.a. aandachtig te luisteren naar de wens maar vooral de mens achter de klant. Ook voor de collegae is er altijd een luisterend oor en een schouder om op te leunen.
“Be yourself. An original is worth more than a copy!”

SEM
(HAARSTYLIST)
Het kappersvak zit ook bij Sem in de genen. Bij ons begonnen als leerling. Daarna zijn ervaring en expertise uitgebreid in andere salons. Hij is een allround haarstylist. Waarbij hij zich gespecialiseerd heeft in het heren knippen. Hij is fulltime in Leersum te boeken.

ANNELIES
(HAARSTYLIST)
Haar enthousiasme en positieve instelling houdt haar gemotiveerd. Ze probeert graag nieuwe kleuringen uit voor nog mooiere resultaten. Dat is ook een onderdeel waar ze dan ook nooit uitgeleerd is. Daarnaast is ze zeer geïnteresseerd in make-up en vaak bezig met visagie en verslaafd aan leuke oorbellen.
” Let’s entertain the mirror with our hair & make up & smile”

KASHAN
(HAARSTYLIST)
Na jaren als haarstylist in Irak werkzaam geweest te zijn, wilde ze ook graag hier met de handen in het haar werken. Ze is leergierig en niet te stoppen als het gaat om trainingen en cursussen volgen. Ze blijft zich specialiseren. Bijzonder aan haar is het geduld en perfectionisme in haar behandelingen en de humor en collegialiteit in het team.

DAPHNE
(SCHOONHEIDSSPECIALISTE)
Al van jongs af aan geïnteresseerd in de gezichtsverzorging. Daarom dan ook jong in het vak begonnen en al vroeg de keuze gemaakt om als zelfstandige verder te gaan. Hierdoor al heel wat meters gemaakt. Deze topper maakt nu deel uit van ons team. Ze is super behulpzaam. Maar vooral heel zorgvuldig en vol aandacht in haar behandelingen. Wil je ook tijd voor jezelf en heerlijk relaxen… boek dan snel een afspraak bij haar.

PAULIEN
(PEDICURE & MANICURE)
Ze is al jaren pedicure en niet zomaar maar zelfs als medisch pedicure. Ze neemt ruim de tijd voor de persoon in haar stoel. Gezelligheid en aandacht is waar haar behandeling om draait. Deze doorzetter heeft zich naast het pedicure vak ook gespecialiseerd als nagelstyliste. Dus kun je voor volledig mooi verzorgde handen en voeten bij deze expert een afspraak maken.
” Maak van elke dag een feestje”